Aygün ve Köktürk, Gençlerle Buluştu

Gençlerle Bir Araya Geldiler

Derince Belediyesi tarafından hizmete sunulan Millet Kıraathanesi, yaklaşık 4 bin 500 kitaplık kütüphaneye sahip olmasının yanı sıra ders çalışan öğrencilerden, araştırma yapmak ve kitap okumak isteyen vatandaşlara kadar 7’den 70’e her kesime hitap ediyor. Deniz Mahallesi’ndeki Tarihi Gar Binası’nda hizmet veren Millet Kıraathanesi, çeşitli toplantı ve buluşmalara da ev sahipliği yapıyor. Millet Kıraathanesi’nde bu kez Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Abdullah Köktürk, gençlerle bir araya geldi. “Türk Dünyasının Dünü, Bugünü, Yarını ve Gönül Coğrafyamız” konulu konferansa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan da katıldı.

Aygün ve Köktürk’ten Mesajlar

Gençlerle olan buluşmasında konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Millet Kıraathanemizi siz değerli gençlerimizin, halkımızın hizmetine sunduk. Bir yandan çayınızı, kahvenizi içerken diğer taraftan kitap okunabilen bu merkezimiz böyle güzel buluşmalara da ev sahipliği yapıyor. Sizleri bundan sonra da sık sık Millet Kıraathanemize bekliyoruz. Yaptığımız projelerle bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlik Merkezleri projemiz de önceliklerimiz arasında. Dumlupınar Mahallesi’ndeki Gençlik ve Spor Merkezimizin temelini attık ve çalışmalarımız hızla devam ediyor. Hemen akabinde Fatih’te çalışmalara başlayacağız” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Abdullah Köktürk de konuşmasında gençlere tecrübelerini aktararak Türk Dünyası ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817