Aygün ve Merdan’dan Çınarlı’da Temaslar

Bu Kez Ziyaretler Çınarlı’da

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişareye verdiği önem doğrultusunda ilçe halkı ile sık sık bir araya gelerek onların yanında olmaya özen gösteriyor. Ziyaretlere büyük önem veren Başkan Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte ilçe genelinde ziyaretlerine devam ediyor. Başkanlar Aygün ve Merdan bu kapsamda bayram sürecinin ardından esnaf ve vatandaş buluşmalarına yeniden start verdi. Başkanlar Aygün ve Merdan bu kez Çınarlı Mahallesi’nde çeşitli temaslarda bulundular.

Halk ve Esnaflarla İstişare

Çınarlı Merkez Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkanlar Aygün ve Merdan’a bu ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Yıldırım ve teşkilat mensupları da eşlik etti. Burada gerçekleşen sohbetin ardından Başkanlar Aygün ve Merdan, Çınarlı Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ziyaretlerinin her hafta farklı bir bölgede devam ettiğini belirten Başkan Aygün, “Kıymetli görüş ve önerileri için teşekkür ettiğimiz esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Çınarlıkent Sitesi’ne Konuk Oldular

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, esnaf ziyaretinin ardından Çınarlıkent Sitesi’ne konuk oldu. Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak ve teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği ziyaretle ilgili konuşan Başkan Aygün, “Halkımızla bir araya gelerek gönül birlikteliğimizi pekiştirmeye devam ediyoruz. Bu akşam Çınarlıkent Sitesi’ne konuk olduk. İstişare kültürü bizim daima önceliğimiz. Buluşmamızda ilçemizde hizmete sunduğumuz projelerimizi aktardığımız vatandaşlarımızın talep ve önerilerini de dikkatle dinledik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817