AYGÜN, YEŞİLOVALI GENÇLERLE BULUŞTU
  AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi kapsamında düzenlenen programla Yeşilova Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi. Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve ana kademe İlçe Başkan Yardımcısı Ali Galip Göktürk’ün yer aldığı program Gökhan Özer’in evinde gerçekleştirildi. Gençlerle buluşmalarına devam eden Zeki Aygün, düzenlenen ev toplantısında gençlerle kent ve ülke gündemiyle alakalı sohbet etti.

‘ÜLKENİN KADERİ ELLERİNİZDE’

Hizmet istikrarının sürebilmesi için 7 Haziran genel seçimlerinin çok önemli olduğunu söyleyen Aygün, gençlere her zaman olduğu gibi yine büyük sorumluluk düştüğünü belirtti. Aygün, “Çünkü sizler bu ülkenin kaderini ellerinde taşıyan bir gençliksiniz. Değerlerimize ve vatanımıza en iyi hizmeti yapmak, bu topraklarda yaşamamızdan ötürü boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı. İstikrarlı bir şekilde saha çalışmalarının yanı sıra gençlerle birlikte her bölgede ev toplantılarına devam ettiklerinin bilgisini veren Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ise, genç seçmenlere ve ilk kez oy kullanacak gençlere yönelik yaptıkları ‘Geçmişi Biliyoruz Geleceği Oy’luyoruz’ projeleri hakkında da bilgi verdi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817