banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Aygün’ün Konuğu, Karaosmanoğlu ve Pepe

“Tecrübe Derince’ye hizmet olarak dönecek”

Çevre ve Orman eski Bakanı Osman Pepe ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başkan Aygün’e yeni görevinde başarılar diledi. Eski Bakan Pepe, Başkan Aygün’ü hayırlı olsun temennilerini iletmek üzere makamında ziyaret etti. İkili ilçe ve ülke gündemine dair karşılıklı sohbet etti. Bakan Pepe, “Başkan Aygün’ün tecrübesi ve Ankara bürokrasisini çok iyi bilmesinden kaynaklı, Derince’ye çok faydalı hizmetler yapacağına inanıyorum” dedi.

Karaosmanoğlu: Derince şanslı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da Belediye Başkanı Zeki Aygün’e tebrik ziyaretinde bulundu. İki deneyimli başkan karşılıklı istişarelerde bulundular. İlçemizin sorunları ve hayata geçirilecek projeler hakkında da bilgi alışverişi yapan ikili ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. Karaosmaoğlu “İlimizde davamızın en önemli isimlerinden olan Sayın Aygün, bundan böyle tüm mesaisini Derince için harcayacak. Bu anlamda Derince çok şanslı” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826