Ayhan Arpacı Dernek ziyaretleri İle kendini tanıtıyor
 MHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Ayhan Arpacı, Körfez İlçe Yönetimi ile birlikte dernek ziyaretleri yaparak seçim çalışmalarını sahaya yaymaya başladı.

MHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Ayhan Arpacı, Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Meclis Üyesi Mehmet Gümüş ve ilçe yönetimi ile birlikte ilk olarak Kocaeli Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret etti. Burada coşkuyla karşılanan Ayhan Arpacı, yaptığı tanıtım konuşmasında kötüye giden ülke yönetiminde söz sahibi olarak doğru çalışmaların yapılmasına, Kocaeli’ne ve Körfez’e hizmet getirilmesine yardımcı olabilmek için aday olduğunu söyledi. Dernek Başkanı Yasin Sönmez, dernek olarak da Doktor Ayhan Arpacı’ya çok şey borçlu olduklarını söyleyerek, ‘’Tedaviyle ilgili her hangi bir konuda zorlandığımızda, Ayhan Bey bizi kırmadı ve imkanlar ölçüsünde yardımcı oldu’’ dedi.

Daha sonra Ayhan arpacı ve MHP gurubu, Körfez Taşköprülüler Derneği’ni ziyarete gitti. Burada da Dernek Başkanı Mustafa Gülcan ve dernek yönetimi ile tanışan Ayhan Arpacı, aday olma nedenlerini ve yapmayı düşündüğü çalışmalarını anlattı. Ziyaretlerin diğer derneklerle devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817