Ayışığı Evleri satışa sunuluyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut, 25 Mayıs Cumartesi günü yuvam mevkiinde yeni bir projenin satışına başlıyor. 1+1,2+1,3+1 ve dubleks olan farklı metrekarelerde daire seçenekleri bulunan konutların fiyatı 62 bin TL ile 281 bin TL arasında değişiyor.

 

2 BLOK 72 DAİRE

Daha önce yapılan Yıldız Konutlarının örnek dairesinin bulunduğu alanda yapılacak olan Ayışığı Evleri toplam 2 blok 72 daireden oluşuyor. Daire sayısının az olmasıyla kişilere samimi bir ortam sunan proje içerisinde, çocuk oyun grubu, açık ve kapalı otopark,  yeşil alanlar, çardak ve oturma grupları yer alıyor. Ayrıca projede ki blokların dış mimarisi de oldukça dikkat çekiyor.

 

62 BİN İLA 281 BİN ARASI

Projede 1+1,2+1,3+1 ve dubleks olan farklı metrekarelerde daire seçenekleri bulunuyor, daire fiyatları 62 bin TL ile 281 bin TL arasında değişiyor. Tamamı peşin alımlarda daire bedeli üzerinden yüzde on peşin ödeme indirimi yapılıyor. Nokta satış yöntemiyle satılacak olan projede, isteyen o an satıştaki daireler arasından istediği daireyi seçebilecek.

 

ACELE EDİN

Daire sayısı az olduğundan acele etmek gerekiyor. Ayışığı Evleri hakkında Kent Konut merkez ofisinden ya da Yıldız Konutlarının örnek dairesinin bulunduğu satış ofisinden detaylı bilgi almak mümkün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817