Aynalı kavak cinayeti zanlısı hala aranıyor
 Alınan bilgi ve iddialara göre; Kozluk Mahallesi’nde aralarında uyuşturucu nedeniyle husumet olan Erbir Ö. ve oğlu Devrim Ö. ile kapılarına tartışmaya gelen Seyithan Can ile Anıl Can’a tüfekle ateş etti. Çıkan saçmalar Seyithan Can ile Anıl Can’a isabet ederken, hastaneye kaldırılan Seyithan Can yaşamını yitirdi. Yaşanan  cinayet olayının ardından zanlıları Erbir Ö. ve oğlu Devrim Ö. kaçarken, öldürülen Seyithan Can’ın akrabaları baba oğlun evini ateşe verdi.

 

Cinayete kurban giden Seyithan Can önceki gün, kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı’nda toprağa verilirken, polis ekipleri ise sık sık Aynalı Kavak’ta adeta nöbet tuttu. Cinayete karışan iki tarafın yeniden birbirine girebileceği ihtimali sebebiyle polis ekipleri Kozluk’tan gelen her ihbarı titizlikle değerlendirdi. Aynalı Kavak Sokak’ta herhangi bir üzücü olayın daha yaşanmazken, İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri cinayet zanlıları olan Erbir Ö. ve oğlu Devrim Ö.’nün peşine düştü. Baba oğlun gidebileceği her yeri abluka altına alan,
otogar ve tren garında da kuş uçurtmayan polis ekipleri, köşeye sıkışan zanlıların teslim olmasını bekliyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817