AYNI ANDA BAYGINLIK GEÇİRDİLER,  KOCA ÖLDÜ, EŞİ KARANTİNADA

Aile büyüklerini kontrole gelen torunları, kapının açılmadığını görünce içeriye balkondan girdiler. Yaşlı çiftin yerde yattıklarını görünce de hemen 112 arandı ve eve gelen sağlık ekipleri Rahmi ve Meliha Akar çiftini Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdılar. Burada yapılan muayene ve test sonrasında çiftin kovid oldukları görüldü.

Yaşlı çift tedavi altına alınırken, aile yakınlarından da rahatsızlanmaya başlayanlar oldu ve Rahmi Akar’ın oğlu Melih Akar, eşi ve 2 çocuğunda da virüs tespit edildi.

Rahmi Akar vefat etti.

Yaklaşık olarak 10 gün önce yaşanan bu olay sonrasında 2 torun sağlığına kavuşurken, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Rahmi Akar vefat etti. Aynı anda fenalaşan ve yere düşen eşi Meliha Akar’ın ise hastalığı yenmeye başladığı ve evinde karantinada tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Bu olaylar sırasında temasta bulunan ve Deva Partisi Körfez İlçe Başkan Yardımcısı olan Mahir Akar’ın ise eşiyle birlikte evde karantina ve tedavisi devam ediyor. Hayatını kaybeden Rahmi Akar’ın bugün saat 13.30’da Körfez Mezarlığından alınarak İlimtepe Belen Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817