banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Aynur Vergili MHP’den  Meclis Üyesi Aday Adayı

15 gün önce Körfez’e üye kaydını yaptıran ilçenin tanınmış simalarından ve iş kadınlarından olan Aynur Vergili Körfez Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak başvurusunu yaptı.

Teşkilatta heyecanla karşılanan aday adaylık başvurusu sırasında kısa konuşma yaparak amacını anlatan ve kendisini tanıtan Aynur Vergili, “Körfez’de muhakkak bazı çalışmalar yapılıyor. Ancak, eksiklikler de var ve daha iyisini yapabilmek için aday adayı oldum. Aslında hizmet etmek için ille de bir koltuk olması gerekmiyor, bu kararımı verirken bir koltuk düşünerek aday adayı olmadım. Fakat, daha iyi hizmet vermek için bu makama ulaşmak ve meclis üyesi olmak elinizi daha da güçlendirir. Çok iyi bir teşkilatçı ve siyasetçi olan Zeki Gürsu ve mükemmel bir insan olan Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu ile birlikte çalışmak da bir ayrıcalık. Partim bana ne görev verirse versin canla başla çalışacağım” dedi.

İlçe Başkanı Zeki Gürsu her yeni katılımın güçlerini arttırdığını belirterek, Aynur Vergili’nin aday adaylığı ile sahada ki iddialarının daha fazlalaştığını söyledi. Bir inşaat şirketinin ve Körfez Center AVM’nin yöneticisi olan başarılı iş kadını Aynur Vergili aday adaylık dosyasını Gürsu’ya teslim etti.

Bu açıklamadan sonra MHP’ye genç bir isim daha başvuru yaptı. Sedat Özgür’de dosyasını İlçe Başkanı Zeki Gürsu’ya teslim ederek meclis yesi aday adayı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826