Ayrılmak isteyen eşini Öldürdü.

Alınan bilgilere göre yaklaşık 3 ay önce evlenen oğlu Nezih ve gelini Buse’nin evine misafir olarak gelen Nazım Öziş henüz bilinmeyen bir nedenle oturma odasında yalnız iken eşi Gülsüm'ü kurşun yağmuruna tuttu . Oğlu ve gelininin işte olduğu sırada yaşanan olayda tartıştığı eşini yaklaşık 10 el ateş eden şahıs daha sonra kapıyı açık bırakarak çıkıp gitti.

 

 Silah sesini duyan komşuları eve girdiklerinde kanlar içindeki Gülsüm Öziş’i oturma odasında buldular. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ağır yaralı kadını Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldılar. Kollarında, göğsünde ve boynuna yakın bölgelerde çok sayıda yara olan kadın ameliyata alındı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan koca ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre ayrılma aşamasında olan çift oğlunun evinde tartıştıktan sonra bu olay meydana geldi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817