banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Aysun Demir : "Partimizin Sinerjisi Sahaya Yansıyacak!"

AK Parti’nin ilçedeki kadınlara açılan yüzü olan ve göreve başladığı ilk günden bu yana parti içinde heyecan yaşanmasını sağlayan çiçeği burnunda başkan Demir, gelen tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

DEMİR : PARTİMİZİN SİNERJİSİ SAHAYA YANSIYACAK!

Parti binasındaki ziyaretlerde konukları ile yakından ilgilenen AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, gördüğü ilgi ve destekle büyük moral bulduklarını, bu sinerjiyi sahaya yansıtarak ilçede partilerinin en iyi neticeyi alması için çaba göstereceklerini dile getirdi.

YÖNETİM OLUŞUYOR

Öte yandan göreve atanması ile AK Parti çevrelerinde büyük bir heyecana sahne olan Aysun Demir, yeni kadın kolları yönetiminin oluşması için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetime girmek isteyen yüzlerce Körfezli kadının olduğu, birçoğunun özgeçmişlerini bıraktığı ve beklemeye geçtiği öğrenildi. Demir’in en kısa zamanda yönetimini oluşturarak onaya sunacağı ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826