AYSUN DİLBER YİĞİT KÖRFEZ’E ŞUBE AÇIYOR

Körfezin bayan girişimcilerinden Aysun Dilber Yiğit ‘ten yeni bir iş atılımı daha gerçekleşti.

17 senedir baba mesleği olan Un ve Unlu mamuller sektöründe hizmet veren Bayan Dilber bir süredir çalışma faaliyet alanını gıdadan uzaklaştırarak farklı bir dalda ticaret yapmaya karar verdi.

Un ve Unlu Mamulleri ticareti bayan olarak zor bir meslek, çekirdekten yetişmeseydik bu kadar uzun süre hizmet vermekte mümkün olmazdı diyen Dilber, şimdi ise çalışma alanını Tasarımsal üretime çevirdi.

İstanbul’da iki sene önce açtığı tasarım atölyesinin ikinci şubesini Körfez de açma kararını alan Dilber çalışmalaratüm hızıyla sürdürüyor. Tasarım atölyesinde kişiye özel saat kutuları, sümen takımları, işletmelere özel olarak kuyumcu kutuları,  promosyon ürünleri imalatı yapılıyor. Tasarım imalatının yanı sıra kırtasiye malzemelerinin de satışı yapılan mağazaya sahip Dilber; “Bu mağaza ile [email protected] ve www.nordbella.com  sitesi üzerinden Online satışta yerini alarak teknolojik sektöre uyum sağladık. Günümüz alışveriş sisteminde artık insanlar mağaza mağaza gezmek yerine evlerinden alışveriş yaparak zamanlarını tasarruflu kullanma yöntemini tercih ediyorlar. Bu durum bizim gibi girişimciler için ayrı bir sektör kapısı oluşturmuş durumda. Taleplerin çeşitliliği ise enerjik olmayı zorunlu kılıyor”dedi.

Bayan girişimci olarak ticaret yapmanın zorluklarını çok iyi bilen başarılı iş kadını Dilber, açılacak olan ikinci atölye de bayanlara iş imkânı sağlamayı düşündüklerini,  böylece hem aile ekonomilerine katkı sağlamayı hem de bayan girişimcilere destek olmak istediklerini ifade etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817