Azerbaycan Derneği görev dağılımını yaptı
 Yapılan incelemeler neticesinde dernek tüzüğüne aykırı faaliyetlerde bulunulduğu gerekçesiyle başkan, yönetim kurulu ve üyelerin dernekteki üyelikleri düşürülmesinden sonra Azerbaycanlılar Kültür ve yardımlaşma Derneği Körfez Şubesi'ne yeni kurucu başkan ve yönetim atanmıştı. Abdullah Salar başkanlığında yeni atanan yönetim bir araya gelerek görev taksiminde bulundu. Yeni yönetimde görev dağılımı şu şekilde oluştu:

Abdullah Salar (Başkan), Recep Mutluer (Başkan Yardımcısı) Zakir Seferoğlu (Genel Sekreter), Fevzi  Çelik (Muhasip) , Mehmet Pamuk, Öztürk Salar ve Selahattin Akpulat ise üye olarak görev aldılar.

Abdullah Salar, üyelikleri düşürülen üyelerin yeniden üye yapılması için çalışacaklarını, en kısa zamanda da genel kurula gideceklerini söyledi. Salar, "Bizim derneğimiz örnek bir dernektir. Kamu yararına çalışan çok önemli hizmetlerde bulunmuş bir dernektir. Asla yanlışa izin verilmez. Yapılan incelemeler neticesinde bir karar verdi. Bize görev verildi. Daha sağlıklı hizmet etme adına, üyelerimizi yeniden yapacağız ve çok daha güzel hizmetlere imza atma adına, genel kurula giderek, çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817