AZERBEYCANLILAR DERNEĞİ, NEVRUZ BAYRAMI’NI KUR’AN OKUYARAK ANDILAR
 Etkinlik, derneğin Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’ndeki sosyal tesislerinde yapıldı. Dernek Başkan Vekili Mehmet Pamuk ve yönetimi tarafından düzenlenen etkinliğe, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimi, Körfez Diş sağlığı Hastanesi Başhekimi Zehra Coşkun Salih, Kotsiad Başkanı Mehmet Allak ve yönetimi, Muhammediye Camii İmamı Orhan Öz, Kockid Dernek Başkanı Ali Can Kazgan ve yönetimi, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkan yardımcısı Orhan Tuna, ÇYDD Yöneticisi Tuğrul Karagöz, Derince Serhat İlleri Yönetimi, Mehmet Irak, Taner Sarıçayır ve dernek yönetimi ile üyeler katıldılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte konuşan Körfez kaymakamı Hasan Hüseyin Can, ülkedeki birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, ‘’Terörden kaçan insanlar yine aynı sınırlar içinde bir başka ile sığınıyorlar. Bu da birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu gösteriyor. Şu anda burada toplanan gurupta, birlik ve berberliğe en güzel örneği veriyorlar’’ dedi.

Dernek Başkanı Mehmet Pamuk, her yıl kutlamalar şeklinde olan Nevruz etkinliğini, şehitler nedeniyle Kur’an okuyarak gerçekleştirdiklerini söyledi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817