Azeri Cumhurbaşkanı Yardımcısından teşekkür

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’i temsilen Kocaeli’ye gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov, Derince’de geçtiğimiz yıl açılışı yapılan 8 bin 500 metrekarelik Haydar Aliyev Parkı için Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve ekibine teşekkür etti

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Siyasi İşler Departmanı Müdürü (cumhurbaşkanı yardımcısı) Ali Hasanov ve Diasporadan Sorumlu Devlet Bakanı Nazım İbrahimov beraberindeki heyetle birlikte Kocaeli’de bir dizi temaslarda bulundu. İzmit ve Kartepe ilçelerinde çeşitli açılışlara katılan Azerbaycan Heyeti, Derince Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl açılışı yapılan ‘Haydar Aliyev Parkı’nı inceledi. Başbakan müşavirlerinden Sadettin Kılıç’ın da eşlik ettiği inceleme gezisinde Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın yurtdışında olması nedeniyle Başkan Vekili Kenan Yalçın ile Başkan Yardımcısı Osman Ergin Azerbaycan Heyetine ev sahipliği yaptı.

 

8 bin 500 metrekarelik park

Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar ile konsolosluk çalışanlarının da eşlik ettiği gezide Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov, ‘Biz bir millet, iki devletiz’ diyen ve iki ülkenin kardeşliği adına birçok emeği dokunan Haydar Aliyev’in adına yapılan parkı çok beğendiklerini ifade ederek Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve ekibine teşekkür etti. 8 bin 500 metrekare büyüklüğünde olan ve Azerbaycan’a has çeşitli motiflerin bulunduğu park için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov, Başkan Vekili Kenan Yalçın’a Başkan Alemdar adına teşekkür plaketi verdi.

 

 


 


 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817