banner2779
banner2752
banner2750

 Azmin Zaferi Kick Boks Dünya Kupasını Körfeze Getirdiler

          

WAKO Dünya Kick Boks  Federasyonunun 2022 yılı faaliyet  programında yer alan 7.Uluslararası Dünya  Kick Boks  Kupası Minikler,Yıldızlar,Gençler, Büyükler Bay ve Bayan   12-15-Mayıs-2022 tarihleri  arasında İstanbul TÜYAP da  yapıldı.

 Körfez Uzakdoğu Sporları İhtisas Kulübü Sporcusu olan Çetin KORKMAZ

Bir günde 6 maç yaparak üçte üç yaptı. 1 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya alarak Körfeze döndü.

1 Point fıghting , 3. Lıght  Contact , 2.Kıck Lıght  dallarında altın madalya aldı.1. lik              

 kupasını  körfeze  getirdi.

 Çetin KORKMAZ 2 final maçının birini kaybetti birini kazandı Altın madalyaya ulaşarak Dünya Kupasını aldı.  50 yaşında 3 oğlul bir torun sahibi  Çetin KORKMAZ

bir açıklama yaparak ailemi ve sporumu çok seviyorum. 2019 da tek dalda  üçüncü oldum.2021  3 dalda 2 gümüş ve 1 bronz  aldım. Bu sene çok çalıştım hedefim altın madalya  almaktı ve  ALDIM.”Ben inanıyorum sporcuya destek olunursa daha  başarılı sporcular çıkacaktır. Benim bu müsabakaya katılabilmem için sponsor olacak biri gerekli idi bu durumumu fabrika müdürlerime anlattım ve bana destek verdiler. Her branşa katılım ücreti, gidiş geliş  ve konaklama masraflarımı  karşıladılar. Bende onların yüzünü kara çıkarmadım tüm müdürlerime  ve İdolüm hep onu örnek aldım  Aşkın Hocama teşekkür erdim dedi.

 Taekwondo ve Kick Boks Tekni direktörü  Aşkın KAHVECİ  şunları söyledi Çetin KORKMAZ, Berat GÜN, ve Melike SERTÇELİK  kulübümün  sporcularıdır. Çetin KORMAZ için şunu söylerim ,Sporun yaşı yoktur , ben buna azmin zaferi derim Maça hazırlanmak için  senelik iznini aldı ve her sabah 3 km. koşu yaparak gelip hazırlandı . Spor sevgisi bu işte millet yıllık izini tatil yapmak için kullanır. Çetin’de maça girmek için kullandı ,İŞTE BEN SPOR SEVGİSİ DİYE BUNA DERİM.  Miniklerde 47 kg. Berat Gün sürpriz yaparak  Koreli rakibini müthiş bir maç yaparak eledi ve yarı finale çıktı 2. Rakibini de  yenerek finale çıktı finalde Slovak rakibine yenilerek Gümüş madalyada kaldı. 47 kg miniklerde dünya kupası 2. Oldu. 70 Kg Büyük bayanlar ,Lıght Contact  da Melike Sertçelik  İranlı rakibini  çok güzel bir maç yaparak yarı finale yükseldi  yarı finalde alması gereken maçın son raundunda 1 puanla kaybederek bronz madalyada kaldı. Onların bu başarılarını  kutluyor tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum dedi Kahveci

   

                                                   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751