BABA KIZ ELE ELE

Genç bayan işletmeci Özlem Çetinkaya tarafından açılan The Anchor Cafe Restoran kalabalık katılımla hizmete başladı.

Farklı bir yaklaşımla hizmete başlayan The Anchor, Mimar Sinan Mahallesi Burç Sokak Numara 11’de Körfez halkının hizmetine açıldı. Açılış kurdelesini Körfez Belediye Başkan İsmail Baran keserken, işletmenin hem sahiplerine, hem de ülkeye hayırlı ve bol kazançlı olmasını diledi. Baran, açılan büyüklü küçüklü her işletmenin ülke ekonomisine olan katkılarını da anlattı. Açılışa, Körfez İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu ve Çetinkaya ailesinin kalabalık sayıda yakını ve arkadaşı da katıldı.

Özellikle bayanların kalabalık olduğu açılış töreni sonrasında dualarla kapılarını Körfez halkına açan Kafe Restoran da, dünya mutfağı menüleri, sıcak ve soğuk yemekler, yine dünya mutfağını temsil eden tatlı çeşitleri, sıcak ve soğuk kahve çeşitleri ile zengin menü listesi yer alıyor. İşletme, güzel yemek çeşitlerini tatmak ve tatlı sohbet eşliğinde vakit geçirmek isteyenler için oldukça özenle seçilmiş bir mekan.

Bu konuda yaklaşık 10 yıllık çiğ köfte üzerine bir işyeri ile tecrübesi olan Özlem Çetinkaya, emekli olan babası Fuat Çetinkaya’yı ve aile desteğini de alarak Körfez halkına en iyi, özenli hizmeti vereceğini, bu alanda iddialı olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817