banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BABA KURŞUNUYLA ÖLDÜ

. Alınan ifadelerde, olayın babanın kendisini savunmak istediği sırada yaşandığı iddia edildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Hicabi Özdamar memleketi olan Gümüşhane’ye ziyaret ve ile konularını konuşmak için gitti. Burada, 2 kardeşiyle birlikte babasının evine konuşmaya giden Hicabi Özdamar, çıkan tartışmada vuruldu.

Babası Necati Özdamar tarafından açılan ateşle vurulan Hicabi Özdamar, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Yapılan sorgulama sonrasında babanın verdiği ifadede, çocukları Recep (40), Sait (42) ve Hicabi Özdamar’ın eve geldiklerini, içeri almak istemeyince kapıya ateş açtıklarını, kendisinin de odaya saklanarak, buradan da korunmak amacıyla ateş açtığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Olayda hayatını kaybeden Hicabi Özdamar, Gebze’ye getirildi ve bugün Fatih Orta Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra balçık mezarlığında toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826