banner2779
banner2752
banner2750

Babasının Yanında Toprağa  Verildi.

Deva Partisi Körfez İlçe Başkan yardımcısı olan Mahir Akar, eski siyasilerdendi ve ilçede geniş bir kesim tarafından tanınıp, seviliyordu.

Tüpraş emeklisi olan Mahir Akar’ın babası Rahmi Akar, önceki gün kovid sonrasında fenalaşmış ve yoğun bakımda hayatını kaybetmişti.

Babasından saatler sonra bu kez Mahir Akar’dan kötü haber geldi ve kalp krizi geçirerek, tüm çabalara rağmen hastanede hayatını kaybetti.

Mahir Akar’ın, Körfez Merkez Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazına Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Ufuk Yaşar, il yöneticileri, İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, ilçe yönetimi, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, Meclis Üyesi Erkan Uygun, Hacı Osman Mahalle Muhtarı Sami Zorlu, Akar’ın yakınları, sevenleri, Demokrat Parti’den gelen eski yol arkadaşları Cemil Çoruh, Veli Yıldız ve kalabalık cemaat katıldı.

Aile karantinada olduğu için Mahir Akar’ın çocukları namaza katılırken, kılınan Cenaze namazı ardından alınan Mahir Akar, İlimtepe Belen Mezarlığı’nda babasının yanında toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751