BADEM GENÇLERLE DE VEDALAŞTI

Osman Badem, aday olmayacağını açıkladıktan sonra ilk olarak yönetim kurulu ile yemekli bir toplantı yapmış ve burada Belediye Başkanı İsmail Baran’a, Belediye Meclis Üyelerine, yönetimine plaket vermişti.

Osman Badem, önceki gün de İlçe Kadın Kolları toplantısına katılmış ve Başkan Sevil Özbek ile yönetimine plaket verip teşekkür etmişti.

AKP’de il ve ilçe kongre tarihleri henüz belli olmamasına rağmen, hazırlanan plaketleri vermeye devam eden Osman Badem, dün de İlçe Gençlik Kolları toplantısına katıldı ve çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Başkan Kadir Alçık ile yönetimine plaket verdi.

Osman Badem, çok başarılı ve zevkli bir 4 çalışma yılı geçirdiğini, kongre gerçekleşene kadar nöbete devam edeceklerini ve sonrasında da çalışmaların içinde yer alacaklarını söyleyerek teşekkür etti. Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık’da Osman Badem’e çiçek vererek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817