BADEM; YERLİ VE MİLLİ DEĞİLLER
   BADEM : DP. WORD İŞÇİLERİ KÖRFEZ'DEN ALACAK
 
Geçen hafta içerisinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Kocaeli'ye teşrifleriyle Körfez ilçemizde açılışı gerçekleşen DP WORLD Yarımca Liman işletmelerinin Körfez ilçemize ve ülkemize ekonomik anlamda büyük katkı sağlayacağını, istihdam konusunda şirket yöneticilerinin Körfezli hemşehrileri konusunda hassas davranacaklarını bu mihvalde çözüm bulması gereken tır parkı konusunun da en kısa sürede aşılacağını belirtti.

BADEM : SARNIÇ HAN TRAFİĞİ RAHATLATACAK
İnşaatı devam eden Sarnıç Han projesini de yakından takip ettiklerini, inşaatın belirlenen süreden önce biteceğine inandığını yıkılan Ziraat Bankasının bulunduğu binanın yerinde açılacak yolun Tuğrul ve Hamit Kaplan caddelerini direkt olarak birbirine bağlayacak olması Körfez içi trafiği bir nebze olsun ferahlatacağını, yapılması düşünülen Atalar mahallesi köprülü kavşak projesine de
 çok kısa bir süre içerisinde ilk kazmanın vurulacağını ifade etti.

BADEM : KILIÇTAROĞLU YERLİ VE MİLLİ DEĞİL
  İlçe Başkanı Osman Badem genel gündem ile alakalı olarakta ana muhalafet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlık sistemi ile TOOB 72. Genel kurulunda sarf ettiği bu sistemin kansız gelemeyeceği yönündeki söylemine istinaden maalesef Türkiye’de büyük bir muhalefet boşluğu olduğunu defalarca dile getirmiş bulunuyorum. Ancak, bu konuda sözüm ona muhalefet diye geçinen güruh gaf üstüne gaf yaparak kendisini rezil etmekte şundan çok eminim ki aklı selim CHP’liler bile Kılıçdaroğlu’nun bu şuursuz söylemlerinden utanç duymaktadır. Kemal Kılıçdaroğlu hiçbir zaman yerli ve milli bir çizgide hareket etmemiştir. Kendince en küçük bir vakada Türkiye’yi Avrupa ya şikayet etmede sakınca görmemektedir.

Halbuki oyu Türkiye’deki seçmenden alıyor varsa bir şikayetin, varsa bir derdin seçmenine dön ve şikayette bulun hükümeti millete dön daha iyisinin kendileri tarafından nasıl gerçekleştireceğini anlat ama yok yok yok. Artık Türkiye’nin muhalefet sorununun yanında aklı başında muhalefet lideri nede acilen ihtiyacı vardır dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817