banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Bağçeşme İtfaiye Binasının  Duvarlarına Traverten İmalatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin olaylara daha kolay müdahale etmeleri için kentte yeni müfreze binaları inşa ediyor. Bu binalardan biri de Bağçeşme’de yapılıyor. Kaba inşaatı tamamlanan müfreze binasının, traverten cephe konstrüksiyon montajına devam ediliyor. Traverten cephe altı taşyünü ısı yalıtımı imalatına devam eden Büyükşehir ekipleri, bina içi ısıtma tesisat işine başladı. Elektrik tava imalatına da başlayan ekipler, hem zemin hem duvar kaplaması olarak kullanılan traverten(doğal taş) imalatını sürdürüyor.

4 ARAÇ KAPASİTELİ KAPALI GARAJ

Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının bodrum katında şadırvan, mescit, mekanik ve elektrik tesisat odaları, çamaşır odası ve su deposu bulunacak. 418 metrekarelik zemin katta ise amir odası, haberleşme ve şoför odaları ile mutfak bulunacak. Bu katta dinlenme salonu, yemekhane, 210 metrekarelik 4 araç kapasiteli kapalı garaj da yer alacak. Birinci katta ise 12 kişilik 3 adet yatakhane, spor salonu, eğitim salonu ve tuvaletler olacak. Bina girişinde güvenlik binası bulunacak. Bina çevresinde ise otopark oluşturulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826