banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Bağçeşme'de kanlı buluşma
 Alınan bilgi ve iddialara göre; İzmit’te aralarındaki bir husumetten ötürü daha önceden kavga eden Onur Çakır ile H.İ., K.İ. ve C.U. telefonlaşarak Bağçeşme Korusu’nda buluştu. Buluşan iki grup arasında yeniden tartışma çıktı ve bir anda sinirler gerildi.

 
KANLAR İÇİNDE KALDI

İki grup arasında çıkan kavgada H.İ., K.İ. ve C.U. isimli şahıslar silah çekerek Onur Çakır’ı tehdit etti ve içlerinden biri de yanında bulunan bıçakla Çakır’ı sol baldırından bıçakladı. Üç şahıs yaralama olayının ardından kaçarak uzaklaşırken, kavgayı gören vatandaşlar yaralı şahısı hemen Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Onur Çakır’ın hayati tehlikesi bulunmadığı kaydedilirken, İzmit ilçe Asayiş Bürosu’na bağlı polis ekipleri olayın üç zanlısını da yakalamak için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826