banner2779
banner2752
banner2750

 BAĞÇEŞMESPOR’DA MANGALLI KUTLAMA

 

İkinci Amatör Küme D Grubu`nda genç bir kadroyla mücadele eden Bağçeşmespor, Birinci Amatör Küme’ye yükseldi.

 

BİRİNCİ AMATÖR KÜMEYE YÜKSELDİ

 

Play-Off eleme müsabakalarında şampiyon olarak Birinci Amatör Küme`ye yükselen Bağçeşmespor Yönetimi bu başarılı sonuç nedeniyle mangal partisi düzenledi. Bağçeşmespor Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Kulüp Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek,  Orhan Mahallesi Muhtarı Nazmi Balaban, kulüp yönetim kurulu üyeleri ile sporcuları katıldı.

 

SPOR VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

 

Kutlamada takım oyuncularını ve takım yöneticilerini kutlayarak söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “İzmit Belediyesi olarak sporun ve sporsunun yanındayız. Göreve geldiğimiz günden bu güne amatör spora verdiğimiz destek önümüzdeki yıllarda da devam edecek” dedi.

 

BİRLİK MESAJI VERİLDİ

 

Bağçeşmespor Kulübü Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, taraftarı, futbolcuları ve yönetimi ile büyük bir camia olduklarını söyleyerek;  "Bu başarı hepimizin başarısı. Bu sezon da hedef sürekli zirve olacak. Bir olduk, birlik olduk, başardık. Kentimizde amatör sporun gelişmesinde Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'ın da hakkını vermek zorundayız. Göreve geldiği günden beri tesis ve malzeme yönünden her zaman yanımızda oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz " dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751