Bahar Unlu Mamülleri Derince’de açıldı
 Derince’de hizmet verecek olan Bahar Vakfıkebir Unlu Mamüller’in açılışı Derince Belediye Başkan Vekili Nurettin Işık’ın katılımıyla gerçekleşti

Derince Sırrıpaşa Mahallesi Gelincik Sokak No: 4 adresinde hizmet verecek olan Bahar Vakfıkebir Unlu Mamüller’in açılışını Derince Belediye Başkan Vekili Nurettin Işık yaparken çevre esnafı ve Derinceliler de açılış törenine ilgi gösterdi. Yaş pasta, kuru pasta ve ekmek üzerine birçok ürün çeşidinin yer aldığı tesisin sahibi Osman Nuri Cansız, Derince halkına en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını ifade etti. Derince Belediye Başkan Vekili Nurettin Işık da açılışta yaptığı konuşmada “Yeni hizmete açılan bu işletmemizin Derince’ye hayırlar getirmesini temenni ediyor, işletme sahiplerine bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817