BAHÇELİ: AK PARTİ HAZIRSA, İDAMA BİZDE HAZIRIZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda konuştu. Darbe girişimiyle ilgili çok sert açıklamalarda bulunan Bahçeli, idam cezasının yeniden gündeme gelmesiyle ilgili olarak "Sabredelim mahkemeler son kararı söylesin. İdam talebi için AKP hazırsa biz de varız, idam cezasına sıcak bakar, gereği ne gerekiyorsa yaparız" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

Karmaşık günlerden düşe kalka geçiyor yaşanan ağır olaylara hep birlikte kafa yoruyoruz. Sonunda bu da oldu. Bugün Cumhuriyet tarihinin en nazik en kırılgan dönemini yaşıyoruz. Türkiye yoğunlaşmış risk altındadır. Sabırlı olmalıyız. Türkiye Cumhuriyet'i muhteşem bir direnişin eseridir. Türk milleti nice belaları yenerek tarihsel varlığını sürdürmüştür. Kaderimizin çatısı demokrasinin erdem ve emanetleriyle örülmüştür. Hiçbir bahane demokrasiden kopuşa dayanak teşkil edemeycektir.

TANK SESLERİ DEMOKRASİNİN SESİNİ KISAMAYACAK
Postal sesleri, tank paletleri demokrasinin sesini kısamayacaktır. Seçimle gelen mutlaka seçimle gidecektir. Başka bir yol ve seçenek yoktur. Darbeci hevesler ülkeye yapılacak en büyük kötülüktür. Elinde silah olanın darbe yaptığı dönemler geride kalmak zorundadır. Yakın tarihimiz darbeler tarihidir, darbe demokrasinin uçurumdan atılmasıdır. Maasumlara işkence ve ölüm fermanıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817