Bahutan'ın üzen ölümü
Tatlıkuyu’da bulunan ve abisi Burak Suvar ile genç yaşta iş hayatına atılan Batuhan Suvar, önceki gün bir grup arkadaşı ile birlikte Çanakkale’ye giderken geçirdiği motor kazası sonucu hayatını kaybetti. Evli ve bir çocuk babası olan ani ölümü yakın çevresinde ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Alınan bilgiye göre, önceki sabah Silivri Altınorak’ta önüne çıkan araca çarpmamak için ani fren yapınca kontrolden çıkan motosikletinden düşüp sürüklenen Batuhan Suvar hayatını kaybetti. 

Kaza, sabah saat 08.15 sıralarında Altınorak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye Batuhan Suvar ve arkadaşları göre bir grup motosiklet, konvoy halinde Çanakkale’ye gidiyordu.  Konvoyda 36 EA 6991 plakalı motosikletiyle seyreden 36 yaşındaki Batuhan Suvar, önüne çıkan araca çarpmamak için fren yaptı. Kontrolden çıkan motosikletten düşen Suvar’ın kaskı, çarpmanın şiddetiyle başından çıktı. Yerde sürüklenen Batuhan Suvar olay yerinde hayatını kaybetti. Suvar’ın cenazesi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından olay yerine çağrılan cenaze aracıyla Silivri Devlet morguna kaldırıldı. Kazaya sebep olduğu iddia edilen Cumhur T. ise gözaltına alındı. Polis, sürücünün kaskı üzerinde bulunan kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Gebze’de özellikle genç kuşak arasında sevilen biri olan 1 çocuk babası Batuhan Suvar’ın cenazesi dün Darıca merkez camiinde kılınan öğle namazının ardından Nenehatun mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Suvar’ın ailesi ve yakınları ile çok sayıda seveninin katıldığı gözlendi. Suvar’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817