banner2779
banner2752
banner2750

 BAKAN BAYRAKTAR BİSİKLETE BİNERKEN ZOR ANLAR YAŞADI
 BAKAN BAYRAKTAR BİSİKLETE BİNERKEN ZOR ANLAR YAŞADI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İzmit’te bisiklete binerken zor anlar anlar yaşadı. İzmit Belediyesi tarafından ortaokul 5.sınıf öğrencilerine ücretsiz verilen bisiklet dağıtım törenine katılan Bayraktar, bisiklete binerken dengesini sağlamakta zorlandı ve yardımına korumaları yetişti.

DOĞAN’I KUTLADI

SEKA Park alanında düzenlenen Saraybahçe Orta Okulu öğrencilerine bisiklet dağıtım törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Muzaffer Baştopçu, Zeki Aygün, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz il ve ilçe parti yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Başkan Doğan, 2 yıl içinde 10 binden fazla öğrenciye ücretsiz bisiklet hediye ettiklerini, İzmit’in bisiklet kenti olması için çalıştıklarını söyledi. Bakan Erdoğan Bayraktar da Başkan Doğan’ı projesi için kutlayarak bunun Türkiye’ye örnek bir çalışma olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri dağıtıldı. İzmit Belediye Başkanı Doğan, Bakan Bayraktar’a bisiklet kullanım belgesi de verdi.

BAKAN BİSİKLETTE

Bisiklet dağıtımını ardından bisiklet yollarının açılışı yapıldı. Daha sonra Bakan Bayraktar ve Başkan Doğan bisiklete binerek tur atmak istediler. Başkan Doğan, bisiklet kullanmaya alışık olduğundan her hangi bir zorluk yaşamazken Bakan Bayraktar ise gazetecilerin koşuşturması yüzünden bisiklet üstünde dengesini sağlamakta güçlük çekti ve yardımına korumaları yetişti. Bayraktar olumsuzluklara rağmen turu tamamladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751