Bakan Faruk Çelik geliyor
 

Toplamda 7 bin 200 delegenin belirleneceği seçimler öncesinde gerçekleşecek olan AK Parti İl Danışma Toplantısı’na ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik katılacak.

AK Parti İl Teşkilatı, cumartesi başlayacak olan ve pazar günü neticelendirilecek delege seçimi için kolları sıvadı, hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet İpşiroğlu başkanlığında 12 ilçenin teşkilat başkanı ile toplantı yapıldı.

Toplantıda cumartesi başlayacak olan delege seçimleri öncesi fikir alışverişi yapıldı. İpşiroğlu, "Biz genel merkezin isteği üzerine seçimlerimizi istişare ve uzlaşı üzerine yürütüyoruz. Farklı listeler oluşturulursak konuşarak uzlaşı yoluna gitmeyi ve yine tek listeyle seçime gitmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca İpşiroğlu, 26 Ekim Pazar günü yapılacak olan AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı’na Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in katılacağını duyurdu.

472 SANDIK KURULACAK

Yedek delegeler de dahil toplam 7 bin 200 kişinin seçileceğini kaydeden İpşiroğlu, Körfez, Dilovası, Derince ve Körfez’den 401’er delege seçileceğini, diğer ilçelerde ise 30 doğal delege ve yine doğal delege sayılan belediye başkanı ve 400 delege olmak üzere 431 delegenin belirleneceğini söyledi.

Bütün ilçelerde aynı anda başlayacak olan delege seçimlerinin saat 10.00 ile 12.00’nda arası yapılması planlanırken, eğer çoğunluk sağlamazsa seçimlerin, 14.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleştirileceği bilgisi verildi. Ayrıca seçimlerde 472 sandık kurulacağı da edinilen bilgiler arasında.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817