banner2779
banner2752
banner2750

Bakan  İdris Naim Şahin Kocaeli'de
erör olayları nedeni ile iki kez ertelenen Valilik Hizmet Binası’nın temelini atmak için dün İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Kocaeli’ye geldi. İlk olarak Vali Ercan Topaca’yı ziyaret eden Şahin’in yaklaşık 1 saat gecikmesi nedeni ile il protokol üyeleri bir saat valilik bahçesinde bekledi. Basının soru sorulmasının yasak olduğu ziyaret için valilik önünde Özel Hareketinde aralarında bulunduğu geniş güvenlik önlemleri alındı. 
 
BİR SAAT BEKLETTİ
Şahin’inin karşılamasına Vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, AKP Milletvekili Mehmet Ali Okur, İl Emniyet Müdürü Hulisi Çelik, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Birol Şimşek, il müdürleri ve protokol üyeleri katıldı. Ordulu olan Şahin’i karşılayanlar arasında Ordulular Derneği yöneticileri de yer aldı. Karşılama töreni için gelen protokol üyeleri bakanın geç gelmesi nedeni ile uzun süre valilik bahçesinde bekledi. Karşılama mangasına selam veren Şahin, ardından valilik anı defterini imzaladı. Valinin makamına oturan Şahin, basın mensuplarının soru sormasının yasak olduğunu hatırlatarak, gezinin sonunda açıklama yapacağını söyledi. 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751