banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAKAN IŞIK GENÇLERLE GEBZE’DE BULUŞTU
 YOĞUN PROGRAM

Bir dizi açılış ve ziyaret için Gebze’ye gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, fabrika ziyaret etti, evlere konuk oldu, ilk defa sandık başına gidecek olan gençlerle buluştu. Dilovası’nda düzenlenen ve aralarında Anibal Kavşağı projesinin de yer aldığı ulaşım üst yatırımlarının temel atma törenine katılan Bakan Işık daha sonra Gebze’ye geçti. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek programına başlayan Bakan Işık’a AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve partililer eşlik etti.

EVLERE KONUK OLDU

SKM’deki toplantının ardından Barış Mahallesi’ne geçen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve beraberindeki heyet evlere konuk oldu. Barış’taki kanaat önderi aileleri evlerinde ziyaret eden Işık ve beraberindeki heyet ardından Gebze’de üretim yapan bir fabrikayı ziyaret etti. İşçilerle birlikte yemek yiyen Bakan Işık, sohbet etti. Fatma Hanım Parkı’nda AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 7 Haziran Genel Seçimlerinden ilk defa sandık başına gidecek gençlerin bir araya geldiği toplantıya katılan Bakan Işık, AK Parti hükümetlerinin gençlere yönelik hizmetlerinden söz etti. Toplantının son bölümünde gençlerin sorularını cevaplandıran Bakan Işık, Gebze’den ayrıldı. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826