BAKAN  IŞIK, KBB BAŞKANI  KARAOSMANOĞLU VE BAŞKAN KÖKEN ‘DEN  KANDIRALILARA  MÜJDE
 Turizm alanında sahilleri ile parlayan yıldız haline gelen Kandıra’da, müze ve kütüphane heyecanı yaşanıyor. Belediye Başkanı Ünal Köken’in sunduğu projeyi Bakan Fikri Işık ve Büyükşehir belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu onayladı. Köken,Kandıralı vatandaşlarımızın istediği ve anıların çok olduğu liseyi  restorasyon çalışmalarıyla  eski hali yaşatılarak ,yıkılmadan  içerisinde müze, sergi, kütüphane,  konferans salonu olacak  şekilde  Kandıra’ya kazandıracağız” dedi.

30 Mart seçimleri sonrası birçok projenin hayata geçtiği Kandıra’da, kent protokolu ilçede önceki gün incelemelerde bulundu. İlçede bitirilmiş ve yapımı devam eden projeleri Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yerinde inceledi. Ziyaret heyetini ilçedeki yapılan çalışmalar hakkında  Belediye Başkanı Ünal Köken bilgilendirdi.

EN KISA ZAMANDA SONA GELİNECEK

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın özellikle bilgi almak istediği proje hakkında Belediye Başkanı Ünal Köken, projenin içeriğini ve geldiği noktayı anlattı. Yatırım ve yeni projeler için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Köken, “Eski Kandıra Lisesi binası restorasyon yapılarak sosyal kültürel merkez haline getirilecek.Yapılması düşünülen müze, sergi alanları, kütüphane, konferans salonu,  Kandıraya kazandırılacak” şeklinde konuştu.

MÜZE, SERGİ, KÜTÜPHANE, KONFERANS SALONU

Köken; “Projelerimizde gençlerimize verdiğimiz önemi arttırarak devam ediyoruz.  Müze, sergi ve kütüphane çalışmalarımızla daha çok gencimizi sosyalleştirmeyi planlıyoruz. Gençler bizim geleceğimiz onlara sahip çıkmamız ve iyi yetişebilmeleri için elimizden geleni yapmalıyız. Gençlerimizin sanatsal yaratıcılığının arttırmasında önem taşıyan projemiz için hazırlıklarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817