Bakan Işık’tan Gölcük’e müjdeli haberler
 AK  Parti Kocaeli Milletvekili seçildiği 2007 genel seçimlerinden bu yana, Gölcük’le alakalı yaptığı çalışmalar ile Gölcük halkından büyük bir takdir gören ve son Kabine Revizyonunda, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevine getirilen Fikri Işık, önceki akşam Bakan olarak ilk kez Gölcük’e geldi. Gölcük’e, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ile birlikte gelen Bakan Işık’ı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile AK Parti İlçe Teşkilat yöneticileri karşıladı. Bakan Işık için, İlçe binası önünde yapılan karşılaşma töreninde, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gövez, kendisine çiçek vererek karşıladı.     

 

BAŞKAN YÜCEL’DEN BAKAN IŞIK’A ÖVGÜ

AK Parti İlçe binasında yapılan toplantının, açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yücel, yeni Bakan Işık’a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini sundu. Başkan Yücel, Bakan Işık’ın Gölcük için çok önemli bir isim olduğunun altını çizerek, Gölcükle ilgili bütün projelerde emeğinin olduğunu söyledi. Bakan Işık’tan bundan sonra da aynı ilgiyi ve alakayı göreceklerini ifade eden Başkan Yücel, “Kendisi gerçekten hem ülkemiz, hem ilimiz, hem de ilçemiz için başarılı çalışmalar yapan bir milletvekili arkadaşımız. İlçemizde bir çok proje özelikle de eğitim alanındaki projeler bakanımızın gayretleri neticesinde hız kazandı. Kendisine bu anlamda, Gölcük, halkı adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

“PROJELERDE BİR SIKINTI YOK”  

Bakan olarak ilk kez geldiği Gölcük’te, AK Parti İlçe binasında bir açıklama yapan Bakan Işık, “Gölcükle alakalı projelerin hiç birinde sıkıntı yok diyerek, Gölcük’te, yine müjdeli haberler vererek, Gölcüklüler’in yüreğine su serpti. Bakan Işık, projelerle ilgili kısa kısa şu açıklamaları yaptı: “Adalet Sarayı’nın projesi bitti ihale aşamasında. Gençlik Merkezi ihalesi yapıldı sıra inşaatında, 50 öğrenci kapasiteli Sevgi Evi TOKİ tarafından ihale aşamasına getirildi. 300 öğrenci kapasiteli Öğrenci Yurdu da ihale aşamasına geldi. Gölcük trafiğini rahatlatacak katlı otopark çok kısa zamanda ihaleye çıkacak. Şimdilik tek rötar Devlet hastanesi ek binasında. Belki bu projede de bir proje tadilatına gidilebilir ama ondan da bütün sıkıntılar aşıldı. Deprem sonrası yapılan Kalıcı İşyerlerinin eğitime kazandırılması çalışmaları süratle ilerliyor. Engelliler okulunda bir kampus alanına döndürme çalışmalarımız var, bu projede de önemli mesafeler kattık.”

 

TAZİYE ZİYARETLERİ YAPTI

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti İlçe binasındaki programının ardından, Gölcük Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, Bakan olarak ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdi. Belediye  Başkanı Mehmet Ellibeş’in gerçekleşen ziyaretin ardından, beraberindeki heyet ile bundan bir süre önce vefat eden Merhum eski Çalışma ve Güvenlik Bakanı Necati Çelik’ vefat eden babasının Hamidiye Köyü’nde ikamet eden ailesi ile geçtiğimiz hafta spor yaparken, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Hakan Hacımehmetoğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulundujktan sonra Gölcük’ten ayrıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817