Bakan Işık’tan Kartepe’de Hasta Ziyareti
 Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, geçirdiği kalp krizi sonrası Kartepe’deki evinde nekahat dönemini geçiren Abdulbari Polat’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliği yaptığı ziyarette Bakan Işık’a Kocaeli Valisi Güzeloğlu ile Ak Parti İl ve İlçe başkanları da eşlik etti.

Kartepe Belediye Meclis üyesi Mehmet Akif Polat’ın da dedesi olan ilçenin kanaat önderlerinden 92 yaşındaki Abdulbari Polat, geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonrası anjio olmuş ve evinde istirahat etmekteydi. Milletvekili aday adaylığı başvurusu için ilimize gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, beraberinde Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile Abdulbari Polat’a geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Bakan Işık’ın nazik ziyaretinden gurur duyduğunu belirten Polat, konuklarına teşekkür etti. Polat’ın sağlık durumu hakkında bilgi alan ve hatırını soran Bakan Işık, “Sizler güngörmüş çınarlarsınız. Sizleri sağlıklı ve uzun soluklu olarak hep yanımızda görmek isteriz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817