banner2779
banner2752
banner2750

Bakan Karaismailoğlu ile Liman  Bağlantı Yolu Değerlendirmesi

Trafiği Rahatlatacak Proje

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün söz verdiği 41 projeyi sırasıyla hizmete sunduğu ilçede projeler kararlılıkla sürüyor. Başkan Aygün’ün ulaşım noktasında önem verdiği Derince Limanı D 100 - TEM Bağlantı Yolu ve Kavşak Projesi’nde de kamulaştırma ve projelendirme çalışmaları devam ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, konuyla ilgili görüşmek üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret etti. Derince’de trafiği rahatlatacak olan proje kapsamında liman giriş çıkış bölgeleri ve üst yapıları düzenlenerek çevresi ile daha modern bir yapıya kavuşacak. Buna bağlı olarak yapımı tamamlanacak olan otoyol bağlantı projesi ile limandan çıkan ağır vasıtaların D-100 Karayolu üzerinde oluşturduğu trafik yoğunluğu ortadan kalkacak.

Bakan Karaismailoğlu’na Ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun makamında son derece verimli geçen görüşmenin ardından bir açıklama yayımlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker “Doğrudan otoyol ile bağlantısı bulunmayan Derince Limanı'nın bu sorununun giderilmesi adına Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu ile bir araya geldik. Projelendirme ve kamulaştırması Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenilen ve D-100 Karayolu trafiğini rahatlatmak için geliştirilen projede; 4900 metre güzergah çalışması yapıldı. D-100 bağlantı bölgesinde 3 katlı kavşak projelendirildi. Kavşak projesi kapsamında; dal çık, hemzemin kavşak ve liman TEM bağlantısında köprü projelendirildi. Ayrıca TEM bağlantısında Ankara ve İstanbul yönlerinden giriş ve çıkışları sağlayacak trompet kavşak projelendirildi” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751