Bakan Yılmaz’dan ilçe teşkilatına ziyaret
 

“Doğu Marmara KOBİ Zirvesi” için Gebze’ye gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz tüm mesaisini Gebze’de harcadı. Kent Meydanı’nı gezen yenileme çalışması devam eden Çoban Mustafapaşa Külliyesi’nde incelemelerde bulundu. TOSB’da işadamlarıyla istişare toplantısı yapan Bakan Yılmaz son olarak AK Parti Gebze İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Bakan Yılmaz’a AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve İl Başkanı Mahmut Civelek  eşlik etti. Bakan Yılmaz’ı ilçe binası önünde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Ak Parti İlçe SKM Başkanı, İlçe Yöneticileri ve partililer karşıladı.

Ak Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı yaptığı selamlama konuşmasında İlçe teşkilatını ziyaret eden Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

İlçe Binasında partililerine seslenen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz AK Parti olarak 10 yılda ciddi yatırımlar yaptıklarını söyleyerek, “ AK Parti son 10 yılda muazzam yatırımlar yaptı. Ülkemiz büyümeye devam ediyor. Bugün dünyada ekonomik kriz yaşanmakta ancak Türkiye krizi lafı bile telaffuz edilmiyor” dedi.

AK Parti’nin Kocaeli’nde güçlü olduğunu ifade eden,  “AK Parti Kocaeli’nde güçlü ve çıta oldukça yüksek. Bu çıtayı geriye düşürmemek lazım. Kapı dolaşıp hizmetlerimizi ve zihniyetimizi topluma iyi anlatmamız lazım. Bizim anlatacak çok şeyimiz var. Muhalefet partilerinin işi gerçekten çok zor. Hangi hizmetleri var ki onu anlatsınlar. Bizim tek yapmamız gereken topluma AK Parti’yi anlatmak” diye konuştu.

KAZANMAK YETMİYOR

Yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Bakan Yılmaz aday adaylarına uyarılarda bulunarak, “Aday adaylarıma diyor ki bu partinin büyüklüğüne yakışan bir yarış içinde olun. Partimizin birliğini ve beraberliğini mutlaka korumalıyız. Yerel seçimleri kazanmamız yetmiyor mutlaka yüksek orada kazanmamız gerekir.  Kocaeli’nde ve Türkiye’de güçlü neticeler almayız. Bunun içinde hepimize büyük sorumluluk düşüyor” dedi.

Protokol konuşmaları sonrasında basına kapalı devam eden ziyaret soru cevap şeklinde devam etti.Programdan memnuniyetini dile getiren partililer Bakanı uğurlarken hatıra fotoğrafı çekildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817