BAKANLIKTAN KANDIRA BELEDİYESİNE ÇÖP KAMYONU HİBE EDİLDİ
 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kandıra Belediyesine hibe edilen 1 adet çöp kamyonu, hakkında açıklama yapan Başkan Ünal Köken, “Son teknoloji ürünü araçımız, çevremizin temiz olmasına büyük katkı sağlayacak” dedi.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlattığı  'Daha temiz çevre-Daha temiz Türkiye' sloganı ile gerçekleştirilen hibe kamyon kampanyasına başvuran Kandıra Belediyesi'ne bakanlık tarafından  çöp kamyonu hibe edildi .Belediyesi, yaklaşık beş ay süren  müracaat ve resmi prosedürü tamamlamasının ardından çöp kamyonunu İzmir Devlet Malzeme Ofisi'nden teslim aldı.

İLÇEMİZE YENİ ARAÇIMIZI KAZANDIRDIK

Hibe çöp kamyonu hakkında açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, konuyla ilgili yaptığı açıklama da hibeden dolayı bakanlığa teşekkür etti. Köken, “Belli prosedürler uygulanarak yapılan hibe çöp kamyonu için  belediye olarak başvurularımızı yaptık. Şükürler olsun süreç tamamlandı ve kamyonumuzu teslim alarak ilçemize getirdik” dedi.

SON TEKNOLOJİYE SAHİP ÇEVRE ARAÇI

Daha temiz bir Kandıra, daha temiz bir çevre söylemini her defasında yenileyen Başkan Köken,  “Geniş bir coğrafyada verilecek temizlik faaliyetlerinde büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Aracın sıfır olması, son teknoloji ürünü olması büyük avantaj. Bakanlığımıza ve emeği geçen arkadaşlarımıza Kandıra halkı adına teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RAHATLAYACAK

2015 model sıkıştırmalı çöp kamyonunun özellikle yaz aylarının başladığı ve iş yoğunluğunun arttığı bu günlerde temizlik çalışmalarında rahatlama sağlaması bekleniyor. Bu tarz hibelerin özellikle mali açıdan küçük ölçekli belediyelere temizlik faaliyetlerinde büyük katkı sunduğu ifade ediliyor.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817