Bal-Türk Çayırova Şubesi’nde Görev Değişimi

Yapılan oylamada Ekrem Şen oyların çoğunluğunu alırken Kerim Karakaya da ikinci sırada yer aldı. Böylece Ekrem Şen yeni şube başkanı olurken Kerim Karakaya da başkan vekili oldu. Eski başkan Ergün Çavuş ise görevine yönetim kurulu üyesi olarak devam edecek.

Başkanlık görevinden ayrılan Çavuş, "başkanlıktan ayrıldım ama, bu bir bayrak değişimi her zaman arkadaşlarımla birlikteyim. Yönetim kurulu görevim devam ediyor, bana verilen her görevi yapmaya her zaman hazırım" dedi.

Yeni başkan seçilen Ekrem Şen de arkadaşlarına, kendini bu göreve layık gördükleri için teşekkür etti. Hem eski başkan Çavuş ve hem de başkan vekili Karakaya ile el sıkıştı. Karakaya da "bu hizmet yarışıdır, hep birlikte çalışacağız" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817