BALCIOĞLU KANDIRA’DA İKİNCİ TUR ZİYARETLERİNDE

Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, aday adaylığını açıkladığı ilk günden beriziyaretlerine Kandıra’nın her noktasına ulaşmak, her köyün sorunlarını vatandaşların kendisinden dinlemek ve en doğru analizleri bizzat yapabilmek üzere gece gündüz demeden devam ediyor. Aday Adayı’nın aynı köyleri ikinci kez ziyaret etmesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Kandıra Merkez’de tüm kahvehaneleri dolaştı, kafe ziyaretinde bulundu. Vatandaşlara kendini tanıttı, herkesle tek tek selamlaştı. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Balcıoğlu Kandıra’da yapılabileceklerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

EV TOPLANTILARI HIZ KAZANDI

Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Muhtar Erol Taşçı’nın eşliğinde Kurtyeri’nde kadınlarla biraraya geldi, Aydınlık Mahallesi’nde ev toplantısına katıldı. Ziyaretleri sırasında büyük bir ilgi ile karşılanan Balcıoğlu kadınlarla sahillerle ilgili istişarede bulundu, vatandaşların Kandıra sahilleri ile ilgili taleplerini dinledi ve notlar aldırdı. Aday Adayı Avukat “ Kandıra sahilleri Güney sahillerimizi aratmayacak.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817