BALCIOĞLU ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİ AĞIRLADI!

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle bir araya gelen Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu üniversite öğrencileriyle fikir alışverişinde bulundu. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden, farklı bölümlerde öğrenim görmek üzere Kandıra’ya gelen üniversite öğrencileri Aday Adayı Balcıoğlu’na sorunlarını anlattı.

Karşılıklı soru cevap şeklinde başlayan görüşme, Balcıoğlu’nun öğrencilerin sorunlarını dinlemesiyle devam etti. Gençlere hoş geldin diyen Balcıoğlu ‘’ Kandıra her yönüyle olduğu gibi eğitim yönüyle de gelişime açık bir yer. Elbette bu şehirde üniversite sorunları var fakat bunlar çözüme kavuşturulmayacak ve daha iyi seviyeye getirilmeyecek meseleler değildir. Partimiz bu konuda ciddi projeler yapıyor. Gençlik ve Spor bakanlığımız da bu konuda başarılı çalışmalar yürütüyor.’’ dedi.

İLK DEFA BİR ADAY ADAYI BİZİ DİNLEDİ

Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu ile yapılan görüşme sırasında üniversite öğrencileri ‘’Biz bu şehre yabancıyız, seçim sürecinde ne oluyor ne bitiyor bilmiyoruz ama okulda Emel Hanım’ın ismini arkadaşlarımızdan duyuyoruz. Buraya gelmeden önce de araştırıp tanımaya çalıştığımız Emel Hanım’ın bizi davet edip sorunlarımızı dinlemesi bizi çok memnun etti. Kendimizi Kandıralı gibi hissettik’’ dedi

Öğrenciler eğitim gördükleri binanın yetersizliğinden, ulaşım ve konaklama ile ilgili problemlerine kadar birçok konuda Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu’na içini döktü. Üniversitenin geliştirilmesini ve yerel halk tarafından kendilerine daha fazla sahip çıkılmasını talep eden gençler ilk kez bir Belediye Başkan Aday Adayı’nın kendilerini dinlediğini, bu görüşmeden memnun kaldıklarını ifade etti. Gençler Balcıoğlu’na seçim sürecinde başarılar diledi ve desteklerini bildirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817