banner2779
banner2752
banner2750

Balıkçılar Ereğli’de Kıyasıya Yarıştı

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Kocaeli Surfcasting Sportif Olta Balıkçılığı Derneği tarafından Kocaeli Surfcasting Turnuvası(Balık Yakalama Yarışması)’nın 2’ncisi Karamürsel Ereğli’de düzenlendi. Elim bir kaza sonucu yaşamını yitiren Kocaeli Tarım ve Orman Müdürü merhum İlhan Özel anısına düzenlenen yarışmaya bu sene Adana, Antalya, İzmir, Çanakkale, Bursa, Sakarya, İstanbul, Tekirdağ ve Kocaeli’nden toplam 106 yarışmacı katıldı.

 

İLHAN ÖZEL’İN ANISINA DÜZENLENDİ

Eğitim ve bilgilendirmeyle başlayan turnuvada Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından yarışmacılara ve katılımcılara; İzmit Körfezi’ne yönelik yapılan çalışmalar ve ‘’Balıklandırma Projesi’’ hakkında bilgi verildi. Ayrıca merhum İlhan Özel’in oğlu Hami Özel’e Dernek Başkanı Kadir Cihan Pestil tarafından plaket takdim edildi.

 

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Bu yıl 106 yarışmacının kıyasıya yarıştığı turnuvada; 1’inci Serkan Doğan, 2’nci Tarık Şimşek ve 3’üncü Serdar Kılıç oldu. Caner Kurşunlu da en büyük balığı yakalamayı başardı. Ayrıca dereceye giren yarışmacılara kupaları düzenlenen törenle verildi. Törende kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Kadir Cihan, bu yıl 2’ncisini düzenledikleri Balık Yakalama Yarışması’na destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751