Balıkçılar öldürdü
SEKA Park alanının girişinde bulunan balıkçı kayıklarının bulunduğu iskelede dün sabah saatlerinde 2,5 metre boyunda bir yunusun karaya vurduğu görüldü. Bölgedeki balıkçıların Balıkçılık ve Su Ürünleri Müdürlüğü yetkililerine haber vererek, yunusun bölgeden alınmasını istedi. Balıkçılar, yunusun uzun süre Körfez’de gördüklerini ama son bir aydır kayıp olduğunu belirtti. Karaya vuran yunusun ağzında bulunan balıkçı ağının, yunusun ölüm nedenin balıkçı ağları olduğu ihtimalini ortaya koyuyor. 

 

BALIKÇI AĞLARINA TAKILMIŞ

Yaklaşık 150 kilo ve 2,5 metre boyunda olan yunus dün sabah saatlerinde balıkçı kayıklarına gelen balıkçılar tarafından karaya vurduğu görüldü. Balıkçılardan Sabri Curnal, yunusun her zaman Körfez’de gezdiğini belirterek bir aydır kayıp olduğunu söyledi. Balıkçılık ve Su Ürünleri ekiplerinin gelip yunusa baktığını söyleyen Curnal, “Yunusu götürüp otopsi yapacaklar. Yetkililer daha sonra bu yunusu parçalayıp diğer balıklara atacaklarını söylediler” dedi. Yunusun ağzında bulunan balıkçı ağının ise yunusun balıkçıların ağlarına tıkıldığı ve bu nedenle öldüğü ihtimalini ortaya koyuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817