banner2779
banner2752
banner2750

  Balkan Şampiyonası’nda yine kürsüdeydik
   

 

Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya'dan 783 sporcunun katıldığı Balkan Karate Şampiyonası sona erdi. Üç gün boyunca altısı takım toplam 58 dalda madalyalar sahiplerini buldu. Türk Karatesinde söz sahibi kulüplerin başında gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, organizasyonda yine dereceler yaptı.

 

İki Gümüş, bir bronz madalya

Büyükçekmece'de bulunan Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda Türkiye, 116 kız, 101 erkek toplam 217 sporcu ile tüm kategorilerde madalya için mücadele etti. Şampiyona’da milli takım adına yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karatecilerden Hiranur Temizel ile Gökdeniz Akdemir gümüş madalya kazanarak Balkan ikincisi oldu. Bir diğer Kağıtsporlu karateci Kadir Kaan Bekler ise bronz madalya kazanarak Balkan üçüncüsü oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl ki Balkan Şampiyonası’ndan da madalyalarla ayrılan mavi beyazlı karateciler, antrenörlerinde büyük övgü aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751