BALKANLARDAN BAŞKAN DOĞAN’A KUCAK DOLUSU SEVGİLER
 Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği ve İzmit Belediyesi işbirliğinde geçtiğimiz hafta Balkanlara düzenlenen gezi sonrası şehre dönen grup,  Merkez Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbrahim tarafından İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a gönderilen teşekkür plaketi Başkan Doğan’a taktim etti.

 

Yunanistan, Makedonya, Kosova’yı kapsayan ve katılanların masraflarını kendilerinin karşıladığı geziye İzmit Belediyesini temsilen Halkla İlişkiler Koordinatörü Adnan Metin katıldı. Gezi kapsamında İpsala Gümrük Kapısı’ndan çıkış yapan 46 kişilik kafile, Selanik’te Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret ettikten sonra Makedonya’ya geçerek manastırda yine Atatürk’ün eğitim gördüğü Askeri İdadi’yi ziyaret etti. Kafile Kosova’yı gezdikten sonra Yunanistan gezisinin ardından yurda dönüş yaptı.

 

BAYRAK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 

Gezi çerçevesinde Merkez Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbrahim ziyaret edilerek Başkan Nevzat Doğan tarafından gönderilen hediyeler teslim edildi. Özellikle belediye binasına asılmak üzere Nevzat Doğan tarafından gönderilen dev Türk Bayrağı, caddede büyük ilgi görürken Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbrahim bu anlamlı hediyeleri için Başkan Doğan’a teşekkür etti.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Kocaeli Valiliği Rumeli Türkleri ve İzmit Belediyesi aracılığı ile bölgeye gönderilen, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bastırılan 5 bin adet eğitici çocuk kitapları, Jupa Mustafa Kemal Atatürk Okulu Müdürü Muzaffer Recep’e teslim edildi. Pişmaniye festivali sebebiyle bu yıl Başkan Doğan’ın da ziyaret ettiği ve kardeş şehir çalışmalarının yürütüldüğü bu şehirde başta Belediye Başkanları olmak üzere vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ve selamlarını ilettiler.

Yapmış oldukları ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Başkan Doğan için hazırlatılan teşekkür belgesi İzmit Belediyesi koordinatörü Adnan Metin tarafından Başkan Doğan’a taktim edilerek, sevgi ve selamları iletildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817