Banka Formlarına Dikkat!
Her gün yeni bir gelir kapısı bulan bankalar işi iyice abarttı. Bankaya giden tüketicilere binbir dil dökerek form doldurtan banka çalışanları, bu şekilde tüketicileri borçlandırıyor. Öyle ki, neye imza attığını bilmeyen birçok tüketici, bankaların çıkardığı ağır faturayı cep telefonuna gelen mesajla öğrenince şoke oluyor. Banka görevlisinin ısrarı ile form doldurduğunu söyleyen bir tüketici, bu formun kredi kartı başvurusu olduğunu daha sonra öğrendiğini, gelen kartları almadan geri gönderdiğini, ancak yine de borçlu çıktığını söylüyor. 

OLMAYAN KARTA 214 TL BORÇ 
"Kartı her defasında imzalamayıp iade ettim" diyen tüketici, cep telefonuna 214.29 lira borçlu olduğu mesajı gelmesiyle şaşkına döndüğünü belirtiyor. Bu tüketici kullanmadığı karta nasıl borç geldiğini merak ederken, bir başkası da maaş kartı çıkartmak isterken kredi kartı aldığını belirtip şunları söylüyor: "Maaş kartı için imzalattıkları sözleşmede kredi kartı başvuru formunu da doldurtmuşlar. 'İstemiyorum' dediğim halde banka görevlileri 'Siz imzalayın sonra kapattırırsınız' dedi. Şimdi de kullanmadığım kredi kartına borç gönderdiler." 

FORM İÇİNDE FORM ÇIKTI!
Bankaların oyununa gelen tüketicilerden bir tanesi yaşadıklarını şöyle anlatıyor: "Annemin yaptığı kredi başvurusunda, onay için alınan imzalarda, kredi kartı başvuru formunun da imzalanması gerektiğini söylemişler. Annem banka çalışanının uzattığı formu zorunlu sanıp doldurmuş. Gelen kart hiç kullanıma açılmamıştır. Fakat karta ait 44.47 TL borç ekstresi gönderilmiştir. Siz siz olun bankada size uzatılan hiçbir formu doldurmayın." 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817