Banu Avar’ın konferansında izdiham
Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez’in açış konuşması sonrası kürsüye gelen Gazeteci-Yazar Banu Avar, Türkiye’nin içinde bulunduğu son durumla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Avar;” Türkiye’deki “tüm hareketlerin sistem ile entegrasyonu” için 70 yıldır uğraşmışlardır. Önce oltadaki balık Türkiye’nin ekonomisini kuşatmışlardır. Ardından halka öncülük yapacak aydın kesimi satın almışlardır, “kültürel iğdiş” had safhadadır. Futbol takımı taraftarlığı’, milli birlik ruhunu geride bırakmıştır.. Sanal dünya ve ekranların parıltısı gözleri kamaştırmış, gözleri ‘cambaza’ odaklamıştır Sistem’e biat etmeyen bertaraf edilmiştir. Türkiye’nin “yeniden şekillendirilmesi” sürecinde, epey yol alındığını CIA ajanı Graham Fuller’den okuyalım: “Ben Türkiye’nin geleceği için çok iyimserim. Türkiye’deki TÜM HAREKETLERİN SİSTEMLE ENTEGRASYONU, Türkiye’nin gelecekteki İSTİKRARI (!) için esastır. İyimserim çünki, bu entegrasyonun her geçen gün daha fazla gerçekleştiğini görüyorum!” demiştir!
İşte o nedenle “Gün”, “O GÜN’dür! CIA’in Fuller’i “iyimserse” “gün” gelmiş demektir!

Türkiye, 100 yıl önce emperyal odakların oyununu bozan tek ülke! Batı yüz yıldır bozulan oyunu yeniden sahnelemek peşinde.. Hedeflerine çok yaklaştıklarını düşünüyorlar.. Yüz yıl önce de öyle düşünmüşlerdi. Hedeflerine en yakın oldukları noktada DÜŞMÜŞLERDİ.. Onları bu millet yendi! En ummadıkları zaman ve yerdi! Tarih tekerrür etti, benzer bir noktaya geldi.. Kurtuluş, o günlerde olduğu gibi sol, dindar, ülkücü, Türkçü herkesin bir arada, birlik içinde mücadelesindedir.
“GÜN” “O GÜN’dür!” Zafer’de tekerrür edecektir!
ABD yönetiminin başkan yardımcısı Joe Biden 2012 sonbaharında “Biz el’iz; Türkler, Ürdünlüler, Suudiler ise “eldivenimiz”dir. Dedi. Kendi tarihini bilenler, “çöpe giden eldiven” örneklerini de bilirler.” Malum “eldivenler” kullanılır, eskir ve çöpe gider. Arap Baharı bunun sonucudur.
BU vatana ihanet edenleri de bekleyen son “ecnebi gurbetinde vatansız ölümlerdir!” dedi.

Konferanstan sonra “Gün O Gündür” isimli son kitabı ve diğer kitaplarını imzalayan usta gazeteci ve yazar Banu Avar, İzmit’te karşılaştığı coşkulu dinleyici kitlesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817