banner2779
banner2752
banner2750

BARAN AĞADERE'DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Barbaros, Güney ve Kuzey Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baran, “Biz bu şehre gönlümüzü verdik” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, üç mahallede; Barbaros, Güney ve Kuzey Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Barbaros Mahallesi’ne geçen Başkan İsmail Baran, burada namaz sonrası cami cemaatiyle bir araya geldi. Yapılan sohbet, esnaf ziyaretleri ile devam etti. Başkan Baran daha sonra Güney Mahallesi’nde ziyaretlerini sürdürdü; yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.


 

HALKIN HİZMETKARIYIZ

Körfez’in prestij caddelerinden biri olan Ağadere Mahallesi’nde de esnafları ziyaret eden Başkan İsmail Baran, “Bizler halkımızın hizmetkarlarıyız. Her fırsatta hemşehrilerimizle buluşuyor sorunlara yerinde çözüm arıyor, ihtiyaçları birlikte tespit ediyoruz. Bu bizim doğru hizmeti götürme noktasında da ufkumuzu açıyor” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK VE URAY İLE BİRLİKTE

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ayrıca Kars Susuz İlçe Belediye Başkanı Murat Uray ve Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ile birlikte sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Baran, Körfez’de hayata geçen ve yapımı devam eden projeler hakkında da bilgiler aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751