Baran Belediye Personeliyle Bayramlaştı
  

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kurban Bayramı dolayısıyla Belediye personelinin bayramını kutladı.

Personele Bayram Çikolatası Hediye Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kurban bayramı öncesi son iş gününde tek tek tüm müdürlükleri gezerek çalışanların bayramını kutlayıp personele bayramın vazgeçilmez tadı olan bayram çikolatası hediye etti. İlk önce Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü personelinin görev aldığı Teknik Hizmetler Binasına giderek buradaki personelle bayramlaşan Belediye Başkanı Baran, daha sonra Parke Bordür Atölyesinde çalışanları ziyaret etti.  Hereke Hizmet Binasında çalışan personelini unutmayan Başkan Baran, çalışanların bayramını kutlamak üzere Hereke'ye geçti. Son olarak merkez binadaki personelin de bayramını kutlayan Başkan Baran, bayram tebriği sırasında belediye binasında olan vatandaşlarla da sohbet etti.

Ziyaretleri esnasında Belediye Başkanı Baran’a eşlik eden belediye başkan yardımcıları da personelle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Kurban Bayramına sayılı günler kala, yoğun programına rağmen çalışanlarını unutmayan Belediye Başkanı İsmail Baran, bayramın aileyle güzelleştiğini belirterek, Bizler Körfez’e hizmet eden kocaman bir aileyiz.  Sizler bizler için yanımızda çalışan arkadaşlar değil aile fertlerimizsiniz. Allah birliğimizi, dirliğimizi aramızdaki bu muhabbetti bozmasın. Şimdiden yapacağınız ibadetlerin, keseceğiniz kurbanların hayırlı olmasını diliyor, birlik, beraberlik ve huzur içinde ailenizle, çocuklarınızla nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum” dedi.

Başkan Baran Bayramı Körfezliler ile Birlikte Geçirecek

Kurban Bayramı sebebiyle halkın güvenliği ve sağlığı konusunda Körfez Belediyesi ekipleri 24 saat görev yapacak. Kurban Bayramını yapacağı ziyaretlerle gerçekleştirecek olan Başkan Baran gene Körfez halkının yanında olmaya devam edecek. Bayramın 2. Günü saat 10.00’da Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan Kent Bayramlaşmasıyla Körfez ilçedeki kamu kurum personeli ve vatandaşlarla birlikte bayramlaşma programı gerçekleştirilecek.

Sizler Belediyemizin Medarı İftiharısınız

Bayramlaşmanın birlik ve beraberlik içersinde gerçekleşmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Baran sözlerine şöyle devam etti, “Cenab-ı Allah daha nice bayramları hep birlikte sağlıklı, sıhhatli, mutlu ve huzurlu bir biçimde geçirmeyi bizlere nasip etsin. Sizler gerçekten Körfez Belediyesinin çalışanları, medarı iftiharı personellerimizsiniz. Sizler Körfez halkının rahatı için çalışıyorsunuz. Hepinize gayretleriniz için, vermiş olduğunuz hizmetler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışmalarınız ile büyük bir performans göstererek şehrimizde büyük bir özveriyle büyük bir duyarlılıkla büyük işler başarıyorsunuz, çok çalışıyorsunuz ve işi sahipleniyorsunuz. Sizler ve bizler bundan sonra bir bütün olarak daha özveriyle daha duyarlı olarak çok çalışacağız.” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817