banner2779
banner2752
banner2750

BARAN: BİZ SÖZ VERDİKMİ YAPARIZ
 Körfez Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan meclis toplantısı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında gerçekleştirdi.
Körfez Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantı açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Gerçekleştirilen Toplantıda 14 gündem maddesi ele alındı.

Seçimlerin Hayırlı Olmasını Diledi

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, pazar günü gerçekleşen genel seçim sonuçları ile ilgili konuşarak; “1 Kasım genel seçim sonuçlarının başta Körfezimiz olmak üzere ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gündem maddesi olan, Petline Platform, Dolfen ve Deniz İçi Boru Hattı imar plan kararı ile ilgili İmar ve Şehircilik Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonlarının çalışmalarını tamamlaması için süre uzatımı kararımeclis üyelerince oy çokluğu ile kabul edildi.

2016 Mali yılı bütçesi ve belediye tarifelerinin görüşülmesi ile ilgili Plan ve Bütçe komisyonuna havale edilmesine ve bir sonraki mecliste görüşülmesine oybirliği ile karar verildi.

Körfez Devlet Hastanesine yapılacak olan ek bina için uygulama imar planı ile ilgili teklif imar ve komisyon raporuyla oy birliğiyle kabul edildi.

Belde Garajının 5 yıllığına Körfez Gençler Birliği Spor Kulübü ile Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’a tahsisi konusunda meclis üyelerince görüşülüp oy çokluğu ile kabul edildi.

Körfez’de Yeni Spor Tesisleri Oluşturuluyor

Belediye Başkanı İsmail Baran’ın spora yaptığı büyük yatırımların konuşulduğu meclis toplantısında muhalefet parti yöneticileri Başkan Baran’a teşekkür ettiler. Belediye Başkanı İsmail Baran, konuşmasında spora yönelik yatırımların artarak devam edileceğini vurgularken “Belediye olarak kurmuş olduğumuz Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak şimdiye kadar 750 çocuğumuza hem sporsal faaliyetler hemde eğitime katkı sağlayacak bir eğitim sürece ile gelişimlerine katkı sağladık. Gençlerimizi sadece spora teşvik etmekle sınırlı kalmıyoruz onları kültür ve sanat etkinliklerine yönlendiriyoruz. Bu gelirlerle geleceğimizin teminatı olan gençlerimize daha kaliteli ve modern hizmetler vereceğiz. gençlerin sporun her branşında çalışmalarını yapabilecekleri spor tesisleri oluşturacağız. İlkini başlattığımız yarımca sahilindeki tesislerin tamamlanmasının ardından diğer mahallelerimizde de çocuklarımıza yönelik spor kompleksleri oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Bir sonraki meclis tarihi 1 Aralık 2015 saat 15.00 olarak belirlendi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751