banner2779
banner2752
banner2750

Baran Bordür Atölyesini Ziyaret Etti
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Körfezin geleceği için güzel hizmetler gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başkan Baran Çalışmaları Yerinde Takip Ediyor

Gece gündüz çalışma yapan personeline yaptığı ziyaretlerinin yanı sıra mahallelerde yapılan kaldırım ve şehir içi asfalt çalışmalarını da titizlikle takip eden Başkan Baran, Belediye Parke Bordür Fabrikasının çalışmalarını yerinde inceledi. Fabrika alanında denetlemede bulunan Başkan Baran, yetkililer ile görüşerek bilgi alışverişinde bulundu.

Bordür Fabrikasında İnceleme

Körfezin cadde, kaldırım ve sokak aralarını daha çağdaş bir görünüme kavuşturmak için aralıksız çalışan Körfez Belediyesi, ihtiyaç duyulan parke taşları, banklar ve çöp kutularını kendi imkanlarıyla, belediye şantiyesinde üretiyor. Bordür Fabrikası, Türk Standartları Enstitüsü yetki belgesine sahip olan tesislerde üretilen renkli kilit parke, yonca parke, renkli yonca parke, bordür, oluk taşı,kelebek taşı ve yıldız taşı çeşitleriyle belirli ebatlarda bordür, büz, kaldırım taşı vb. çalışmalarıyla ilçemize hizmet vermeye devam ediyor.

Hedef Daha Güzel Körfez

Daha güzel ve çağdaş bir kent yaratmak için tüm imkanlarıyla mücadele ettiklerini söyleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran "Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda, eskiyen, yıpranan veya çökme yaşanan kaldırım ve sokakları yeniliyoruz. Bunları da kendi şantiyemizin olanaklarını kullanarak, en az maliyetle yapıyoruz. Daha güzel bir Körfez ve daha modern sokakları, parkları hep birlikte yapacağız" dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751